VEILIGHEID

Veiligheid is binnen ons bedrijf geen loze term.

Veiligheid is van primordiaal belang op onze sites. Al onze werknemers krijgen een opleiding aangaande veiligheid waardoor we een grotere veiligheid op en rond de werkvloer creëren.

Uiteraard beschikken wij over een VCA-certificaat. Dit stringent veiligheidsbeleid heeft als gevolg dat arbeidsongevallen en beroepsziekten tot het uiterste minimum beperkt blijven, wat zich dan weer vertaald in een hogere efficiëntie.

Reeds jaren voor milieu een hippe term werd waren wij ons reeds bewust van het potentieel belastende karakter van onze beroepssector. Echter door een doorgedreven sensibilisering van onze medewerkers lukt het ons al verscheidene jaren om de eventuele milieubelasting van onze activiteiten te beperken tot het uiterste minimum. Zo dragen wij ook ons steentje bij om te proberen dit frele evenwicht te bewaren tussen economie en milieu.

VCA

VCA (afkorting voor Veiligheids-, gezondheids- en milieu Checklist Aannemers) is de laatste tien jaar in België en in de ons omringende landen Nederland en Duitsland ingeburgerd geraakt als checklist om de veiligheid bij aannemers te waarborgen.

ATEX

ATEX regelt de veiligheid van apparaten en bescherming in explosiegevaarlijke omgevingen. Met de harmonisatie van de Europese handelsmarkt is het van groot belang dat apparaten voor explosiegevaarlijke omgevingen worden gekeurd volgens uniforme normen.